Ikea doftljus

Doftljus – Välgörande doftljus i glas – IKEA

Doftljus – Välgörande doftljus i glas – IKEA

Utforska vår stora utbud av doftljus i glas. Hitta din favorit bland välgörande dofter som vanilj, skog och äpple. Det finns en doft för varje humör!

Möt våra fräscha, nya doftljus – IKEA

Välkomna våra nya doftljus i samarbete med Ilse Crawford, inspirerade av naturen och i återanvändbara keramik- och glasburkar. Köp det nya sortimentet nu.

VINTERFINT Doftljus i glas, Barr och mossa/grön, 20 tim.

VINTERFINT Doftljus i glas, Barr och mossa/grön, 20 tim. – IKEA

VINTERFINT Doftljus i glas, Barr och mossa/grön, 20 tim. Tänd ljuset, koppla av och låt den jordiga doften fylla rummet med en känsla av skandinavisk skog fylld med mossa, kottar och barr. När ljuset brunnit ut kan koppen användas som värmeljushållare.

VINTERFINT Doftljus i glas, Kanel och socker/röd, 20 tim.

VINTERFINT Doftljus i glas, Kanel och socker/röd, 20 tim. – IKEA

VINTERFINT Doftljus i glas, Kanel och socker/röd, 20 tim. Kanel och socker. Vad är mer juligt än det? Här får du båda i form av ett doftljus i en glasskål med lock. Och när ljuset brunnit ut kan du använda skålen till smycken eller andra småsaker. 55

ENSTAKA Doftljus i glas, Brasa/grå, 50 tim. – IKEA

ENSTAKA Doftljus i glas, Brasa/grå, 50 tim. Hur doftar hemma för dig? Doftljuset ENSTAKA ger en jordig och rökig upplevelse med söta toner. Välkommen hem till en lugn och fridfull stämning inspirerad av vildmark och värmande brasor. En jordig och rökig doft med söta toner.

LUGNARE Doftljus i glas, Jasmin/rosa, 50 tim. – IKEA

LUGNARE Doftljus i glas, Jasmin/rosa, 50 tim. Hur doftar hemma för dig? Doftljuset LUGNARE ger en lyxig upplevelse av jasmin, päron, ingefära och liljekonvalj. Välkommen hem till en romantisk atmosfär inspirerad av naturen och livet på landet. En doft av jasmin, päron, ingefära och liljekonvalj.

SINNLIG Doftljus i glas, Söt vanilj, natur, Höjd: 9 cm – IKEA

SINNLIG Doftljus i glas, Söt vanilj, natur, Höjd: 9 cm. Söt doft av vaniljglass och nygräddad våffla. Du kan enkelt förändra utseendet på ljuset genom att sätta det i ljushållaren SKURAR.

HEDERSAM Doftljus i glas, Färskt gräs/ljusgrön, 20 tim.

HEDERSAM Doftljus i glas, Färskt gräs/ljusgrön, 20 tim. – IKEA

HEDERSAM Doftljus i glas, Färskt gräs/ljusgrön, 20 tim. Hur doftar hemma för dig? Doftljuset HEDERSAM ger en uppfriskande upplevelse av nyklippt gräs och kryddiga örter. Välkommen hem till en lätt och ljus stämning inspirerad av tidiga vårmorgnar.

JÄMLIK Doftljus i glas, Vanilj/ljusbeige, 40 tim. – IKEA

JÄMLIK Doftljus i glas, Vanilj/ljusbeige, 40 tim. Hur doftar hemma för dig? Doftljuset JÄMLIK ger en behaglig söt upplevelse av vanilj och varm mjölk. Välkommen hem till en lugn stämning inspirerad av klara höstdagar i staden och solnedgångar vid havet.

Keywords: ikea doftljus, doftljus ikea, ikea osynlig doftljus