Ikea duntäcke

Duntäcken & fjädertäcken – IKEA

Duntäcken & fjädertäcken – IKEA

Sov som en kung med ett dubbeltäcke eller king size som ett extra stort täcke också kallas. I vårt breda utbud hittar du täcken i olika storlekar och utföranden …

Här kan du utforska vårt utbud av fjäder- och duntäcken. Vi har svala, medelvarma och varma täcken i tjocka och tunna utföranden.

Täcken & dubbeltäcken – Tunna, svala, tjocka & varma – IKEA

Täcken & dubbeltäcken – Tunna, svala, tjocka & varma – IKEA

Sverige – Ett enklare och mer mångsidigt sätt att prata om bärighet för duntäcken är att prata om täckets vikt. För att se vilken vikt ett täcke har, …

Här hittar du våra täcken och dubbeltäcken. Hitta din favorit i vårt stora utbud. Kanske ska du Investera i ett tunt sommartäcke, och ett tjockt för vintern?

En guide till rätt täcke – IKEA

Vi hjälper dig välja det bästa täcket för en skön nattsömn. Visste du att täcket är en av de viktigaste faktorerna för att få en god sömn? Rätt täcke skapar ett bekvämt mikroklimat i sängen. Upptäck allt du behöver veta om våra täcken genom att läsa mer på IKEA.se.

FJÄLLHAVRE Täcke, varmt, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLHAVRE Täcke, varmt, 150×200 cm. Täckets molnliknande känsla är helt enkelt en dröm av lyx och välbefinnande.

FJÄLLHAVRE Täcke, svalt, 240×220 cm – IKEA

FJÄLLHAVRE Täcke, medelvarmt, 240×220 cm – IKEA

FJÄLLHAVRE Täcke, medelvarmt, 240×220 cm. Täckets molnliknande känsla är helt enkelt en dröm av lyx och välbefinnande.

Har IKEAs duntäcken någon bärighet? – IKEA Sverige

Sverige – Ett enklare och mer mångsidigt sätt att prata om bärighet för duntäcken är att prata om täckets vikt. För att se vilken vikt ett täcke har, sök på pro

FJÄLLARNIKA Täcke, varmt, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLARNIKA Täcke, varmt, 150×200 cm. Bomullstyget och den fluffiga fyllningen av dun/fjäder andas och suger upp fukt, så att du får en skön temperatur hela natten.

FJÄLLBRÄCKA Täcke, svalt, 240×220 cm – IKEA

FJÄLLBRÄCKA Täcke, svalt, 240×220 cm Ett svalt täcke med rutmönster som släpper igenom luft och värme. Bomullstyget och den återvunna dun-/fjäderfyllningen andas och absorberar fukt vilket ger dig en jämn temperatur hela natten. Ett svalt täcke i mjuk bomull fyllt med återvunnet dun och fjädrar.

FJÄLLARNIKA Täcke, svalt, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLARNIKA Täcke, medelvarmt, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLARNIKA Täcke, medelvarmt, 150×200 cm. Bomullstyget och den fluffiga fyllningen av dun/fjäder andas och suger upp fukt, så att du får en skön temperatur hela natten.

IKEA Blekvide – Testfakta test duntäcken

Keywords: ikea duntäcke, duntäcke ikea, ikea källkrasse, källkrasse ikea, ikea täcke dun