Ikea föremål

Se Ikeas nya kollektion med Per B Sundberg – ELLE

Se Ikeas nya kollektion med Per B Sundberg | ELLE

Har du tappat bort eller glömt något i ett av våra varuhus? Vi hjälper dig gärna. Alla upphittade föremål kommer vi publicera via en tjänst som heter iLost.

Nu lanserar Ikea en kollektion i tiden tillsammans med konstnären Per B Sundberg. Se alla bilderna på kollektionens föremål här.

PER B SUNDBERG (FÖDD 1964). Ett par ljusstakar, IKEA …

PER B SUNDBERG (FÖDD 1964). Ett par ljusstakar, IKEA, ‘Föremål’. Belysning & Lampor – Ljusstakar – Auctionet

Du kan hänga flera väskor och jackor samtidigt på det här praktiska och dekorativa väggmonterade hyllplanet. LANDKRABBA med fem krokar har gott om plats för …

Aluminium, formgivna 2018, limiterad utgåva, detta har nr 1811. höjd ca 21 cm.

Föremål av Per B Sundberg för Ikea – Kurbits

Föremål av Per B Sundberg för Ikea – Kurbits – din slöjdkompis i samtiden

Föremål som du använder ofta måste alltid placeras så att de är lätta att nå, vare sig det är en surfplatta eller en receptbok.

Kvarglömda saker – IKEA

IKEA – Kvarglömda saker – IKEA

Har du tappat eller glömt något i ett av våra varuhus? Alla upphittade saker på IKEA visas via vår nya service iLost som för samman dig som tappat föremålet och varuhuset. 

Bring in the maximalists with FÖREMÅL – About IKEA

Bring in the maximalists with FREML

Ett föremål som varar – IKEA

Den här mattan, tillverkad av skickliga hantverkare, har ett fantastiskt mönster som inspirerats av traditionell nordisk vävteknik. Den är gjord i 100 % ull och är mycket slitstark. Du kan njuta av den i många år.

Häng flera föremål samtidigt med den här hyllan – IKEA

Inspirationsgalleri – IKEA

Ett allsidigt ställ som håller föremålen på plats – IKEA

Ett allsidigt ställ som håller föremålen på plats – IKEA

Föremål som du använder ofta måste alltid placeras så att de är lätta att nå, vare sig det är en surfplatta eller en receptbok. Surfplattestället KUNGSFORS är en smart och enkel förvaringslösning för alla dina vardagsprylar. Materialet är tåligt och ser elegant och stabilt ut. Ju större boksamling, desto större förvaringsutrymme och varför tänka stort när du kan tänka smart? Om du monterar upphängningsskenan KUNGSFORS på väggen får du extra utrymme för surfplattestället och utfällt extra plats för alla alla papper och prylar.

FÖREMÅL av Per B Sundberg – 7 september | IKEA – Via TT

FÖREMÅL av Per B Sundberg – 7 september | IKEA

FÖREMÅL är en samling fina, fula och helt förtjusande prydnadsföremål och inredningsdetaljer för hemmet. Tillsammans med konstnären Per B Sundberg har IKEA utforskat en lekfull och maximalistisk sida av svensk design. FÖREMÅL säljs i begränsad upplaga från 7 september på 16 IKEA varuhus i Sverige.

Keywords: ikea föremål