Ikea katt

För katter – IKEA

För katter – IKEA

21 produkter i resultat · LURVIG Klösmatta, 25×63 cm · LURVIG Underlägg för matskål, 28×36 cm · LURVIG Katthus, igloo · LURVIG Koja/liggplats för katt med kudde, …

För katter

LILLEPLUTT Mjukdjur, katt grå, vit – IKEA

gul med soffa, kuddfodral med kattinspirerat tryck, svart kuddfodral, karaffer, lampor, …

LILLEPLUTT Mjukdjur, katt grå, vit. Alla mjukdjur är bra på att kramas, trösta, busa och lyssna. Dessutom är de pålitliga och säkerhetstestade.

En titt på LURVIG kollektionen för katter och hundar – IKEA

Äntligen! Nu kommer våra smarta och snygga möbler för hundar och katter. Människans bästa vänner förtjänar samma stil och komfort i sin vardag som resten av familjen. Därför har vi skapat LURVIG, en ny IKEA kollektionen för husdjur, med funktioner, färger och mönster som passar alla i hemmet.

LURVIG Katthus, svart, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Katthus, svart – IKEA

LURVIG Katthus, svart. Ett mysigt, säkert och bekvämt ställe där din bästa vän kan krypa in och vila ett tag. Katthuset passar dessutom perfekt i hyllan KALLAX – och är enkelt att vika ihop och ta med när ni ska resa bort.

Husdjur – IKEA

Husdjur – IKEA

Husdjur

Katter vet verkligen när det är dags för en liten tupplur – IKEA

Ibland är det en bra idé att låta våra fluffiga vänner inspirera oss när det gäller små vanor som kan förbättra vår dagliga rutin. Till exempel, varför inte ta en titt på hur katter tillbringar större delen av dagen? Helt rätt, de vet exakt när det är dags för en snabb tupplur, så det är helt naturligt att kattdjuret på kuddfodralet TALLSPINNARE tar en tupplur i ditt vardagsrum. Den här stiliga textilen med minimalistisk design, i mjuk bomull, har skapats av Hannah Wilcox och är en ständig påminnelse om att det är okej att ta en paus och bara koppla av.

DRÖNA Låda, katt mönstrad/beige, 33x38x33 cm – IKEA

DRÖNA Låda, katt mönstrad/beige, 33x38x33 cm Den här lådan är klädd med ett sammetsmjukt tyg av återvunnen polyester och passar perfekt i hyllorna KALLAX. Ställ de lekfulla katterna eller den enfärgade sidan utåt – eller blanda, om du har flera. Enkel att dra ut och lyfta eftersom lådan har handtag.

LURVIG Katthus, vit, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Katthus, vit – IKEA

LURVIG Katthus, vit. Ett mysigt, säkert och bekvämt ställe där din bästa vän kan krypa in och vila ett tag. Katthuset passar dessutom perfekt i hyllan KALLAX – och är enkelt att vika ihop och ta med när ni ska resa bort.

TÖVÄDER LED nattlampa, katt batteridriven – IKEA

TÖVÄDER LED nattlampa, katt batteridriven Den här nattlampan kan växla mellan 5 olika färger och skrämma bort alla läskiga monster, så att ditt barn kan somna tryggt. Dessutom är den testad enligt några av världens tuffaste säkerhetskrav.

Keywords: ikea katt, ikea kattlåda, kattbädd ikea, kattlåda ikea, kattsäng ikea, ikea katthus, katt ikea, kattmöbler ikea, kattmöbel ikea, katthus ikea, kattkorg ikea, kattlåda möbel ikea