Ikea omar

OMAR skafferiförvaring – IKEA

OMAR skafferiförvaring – IKEA

Med OMAR-hyllor kan du få plats med mer och samtidigt göra så att allt är lätt att hitta och komma åt. Extra förvaringsutrymme för både köket och …

Vill du ha mångsidig förvaring för skafferivaror, garagegrejer, tvättartiklar och annat? Kolla in vår OMAR hylla av anpassningsbara och lättmonterade stålhyllor. När kunderna efterfrågade förbättringar av OMAR systemet samarbetade vi för att ta fram ett skydd för hyllplan samt en hängkorg.

OMAR Hylla, förzinkad, 92x36x94 cm – IKEA

OMAR Hylla, förzinkad, 92x36x94 cm Serien OMAR är perfekt till förvaring i kök, badrum och hall. På metallhyllarna ligger allt från mat till handdukar synligt och säkert. Enkel att montera och komplettera med fler delar från samma serie. Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus.

OMAR 1 hyllsektion, 92x36x181 cm – IKEA

OMAR 1 hyllsektion, 92x36x181 cm Hyllsystemet OMAR får ditt skafferi att se ut som i ett professionellt kök, men det passar lika bra i många andra rum. Justera hyllornas höjd och lägg till sektioner eller accessoarer efter behov. Står stadigt också på ojämna golv, eftersom fötterna kan justeras.

Alla OMAR delar – Förvaringssystem – IKEA

Alla delar till OMAR förvaringssystem – IKEA

Med OMAR-hyllor kan du få plats med mer och samtidigt göra så att allt är lätt att hitta och komma åt. Extra förvaringsutrymme för både köket och tvättstugan!

OMAR Hylla, 46x36x181 cm – IKEA

OMAR Hylla, 46x36x181 cm Serien OMAR är perfekt till förvaring i kök, badrum och hall. På metallhyllarna ligger allt från mat till handdukar synligt och säkert. Enkel att montera och komplettera med fler delar från samma serie. Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus.

OMAR kombinationer – IKEA

OMAR kombinationer – IKEA

Gör det mesta av din vägg genom att skapa extra förvaringsutrymme med vårt populära OMAR hyllsystem, med bland annat flaskhylla och hängkrok. Med OMAR kan du få plats med mer och samtidigt göra så att allt är lätt att hitta (och att komma åt). Därför har det varit en global favorit sedan 2003. Rätt hyllor kan också boosta din inredning.

OMAR Hylla, förzinkad, 92x50x94 cm – IKEA

OMAR Hylla, förzinkad, 92x50x94 cm Serien OMAR är perfekt till förvaring i kök, badrum och hall. På metallhyllarna ligger allt från mat till handdukar synligt och säkert. Enkel att montera och komplettera med fler delar från samma serie. Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus.

OMAR Flaskhylla, förzinkad, 46x36x94 cm – IKEA

OMAR Flaskhylla, förzinkad, 46x36x94 cm Enkel att montera – inga verktyg behövs. Står stadigt även på ojämna golv eftersom fötterna går att justera. Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus.

OMAR Hylla, grågrön, 92x36x94 cm – IKEA

OMAR Hylla, grågrön, 92x36x94 cm En ny färg på OMAR? Ja! Det ger förvaringen ett industriellt uttryck och de stadiga hyllorna ger dig gott om utrymme till allt från tunga köksmaskiner till böcker och skor. Flyttbara hyllplan gör att du enkelt kan anpassa utrymmet efter dina behov.

Keywords: ikea omar, omar ikea