Ikea usb laddare

SMÅHAGEL USB-laddare med 1 port, vit – IKEA

Med denna USB-laddare kan du ladda upp till 3 enheter samtidigt, …

SMÅHAGEL USB-laddare med 1 port, vit Laddaren SMÅHAGEL är perfekt mindre elektroniska produkter eller dekorationsbelysning som du vill ha tänd länge utan att oroa dig för överhettning. Storleken gör att den passar på resan också! Bra för resor med sin lilla storlek och universella matningsspänning.

USB laddare – IKEA

USB laddare – IKEA

Om telefonen kan laddas trådlöst placerar du den på lampfoten. Det finns också en USB-port så att du kan ladda med sladd.

Bläddra bland vårt sortiment av USB-laddare och powerbanks för dina mobila enheter. IKEA erbjuder en rad bärbara laddare och kablar som kan hjälpa dig att ladda en telefon, bärbar dator, surfplatta eller annan digital enhet så att du har batteri hela dagen.

KOPPLA USB laddare med 3 portar, vit – IKEA

KOPPLA USB laddare med 3 portar, vit. Med denna USB-laddare kan du ladda upp till 3 enheter samtidigt, och lägga mindre tid på att leta efter lediga laddare. Serien KOPPLA hjälper till med din elektronik och ger dig ström där du behöver den.

ÅSKSTORM 40W USB-laddare, mörkgrå – IKEA

ÅSKSTORM 40W USB-laddare, mörkgrå. Trött på att ha olika laddare till olika prylar? USB laddaren ÅSKSTORM har 2 USB typ A-portar och 1 USB typ C-port, så du slipper hålla ordning på flera laddare och kan ladda olika enheter samtidigt.

Sladdar & laddare – IKEA

Sladdar & laddare – IKEA

Hitta laddare och kabelhanteringslösningar bland vårt utbud av sladdar, trådlösa laddare, kabelhanteringslösningar, kabellådor och batterier för att hjälpa till att hålla din arbetsplats eller kontor hanterbart och din mobiltelefon och surfplatta fulladdade för dagen.

ÅSKVÄDER USB-laddare – IKEA

ÅSKVÄDER USB-laddare Nu kan du enkelt placera dina strömkällor där du vill och njuta av friheten i en smart miljö. Med serien ÅSKVÄDER skapar du din egen stilrena, flexibla strömlösning och slipper alla sladdhärvor. Den vackra designen gör att den passar in med din övriga inredning.

SMÅHAGEL USB laddare med 3 portar, vit – IKEA

SMÅHAGEL USB laddare med 3 portar, vit Med denna USB-laddare kan du ladda upp till 3 enheter samtidigt, och lägga mindre tid på att leta efter lediga laddare. SMÅHAGEL hjälper till med din elektronik och ger dig ström där du behöver den.

LIVBOJ Trådlös laddare, vit – IKEA

LIVBOJ Trådlös laddare, vit. Uppgradera till trådlös laddning! Med laddningsplattan LIVBOJ kan du använda din egen USB-C-kabel och adapter. Anslut den och ge sedan din smartphone en energikick varje gång du lägger ifrån dig den.

Trådlös laddning & tillbehör – IKEA

Trådlös laddning & tillbehör – IKEA

Din mobiltelefon och surfplatta är super-användbara och super-smidiga – sålänge batteriet räcker. Utforska vårt sortiment av kablar, trådlösa laddare och laddstationer för att se till att dina elektroniska enheter är laddade hela dagen.

Arbetslampa och laddare i ett – IKEA

Arbetslampan ger riktat ljus för läsning och arbete – och har en inbyggd trådlös telefonladdare. Om telefonen kan laddas trådlöst placerar du den på lampfoten. Det finns också en USB-port så att du kan ladda med sladd.

Keywords: ikea usb laddare, ikea powerbank