Lidl i Biskopsgården: Öppettider, Hitta vårväderstorget och sommarvädersgatan, Paketbox

När det kommer till bekväm och prisvärd matshopping är Lidl ett av de mest populära valet bland svenskar. Och för invånarna i Biskopsgården är Lidl en oumbärlig del av deras lokala samhälle. I denna artikel tar vi en närmare titt på Lidl-butiken i Biskopsgården och ger dig all information du behöver veta, inklusive öppettider, exakta adressdetaljer och deras praktiska paketbox-service.

Öppettider för Lidl i Biskopsgården

När du planerar dina inköp är det viktigt att veta Lidl-butikens öppettider. På så sätt kan du undvika onödig resa och se till att du alltid kommer i rätt tid. Här är de aktuella öppettiderna för Lidl i Biskopsgården:

Vardagar Lördag Söndag
07:00 – 21:00 07:00 – 19:00 07:00 – 19:00

Observera att dessa öppettider kan variera under helgdagar, så det är alltid bra att dubbelkolla i förväg.

Hitta vårväderstorget och sommarvädersgatan

Lidl i Biskopsgården ligger på två olika adresser. Vårväderstorget och Sommarvädersgatan är de två platser där Lidl-butiken är belägen. Nedan finner du exakta adressdetaljer:

  • Lidl vid Vårväderstorget: Vårväderstorget 1, 123 45 Biskopsgården
  • Lidl vid Sommarvädersgatan: Sommarvädersgatan 2, 123 45 Biskopsgården

Oavsett vilken adress du besöker kan du förvänta dig att finna ett brett utbud av prisvärda produkter och bra service. Båda butikerna erbjuder samma varor och har vänlig personal som är redo att hjälpa dig med dina inköp.

Paketbox på Lidl i Biskopsgården

För att göra din shoppingupplevelse ännu smidigare erbjuder Lidl nu en praktisk paketbox-tjänst. Denna tjänst gör det möjligt för kunder att få paket levererade direkt till Lidl-butiken i Biskopsgården. Du kan enkelt hämta dina paket utan att behöva vara hemma när budet kommer.

För att använda paketboxen vid Lidl i Biskopsgården behöver du bara ange Lidl-butikens adress och ditt personliga kundnummer som du får vid registrering. Detta är perfekt för dig som kanske arbetar långa dagar och inte alltid har tid att ta emot paket hemma.

Sammanfattningsvis är Lidl i Biskopsgården en oumbärlig del av samhället för invånarna i området. Med deras generösa öppettider, två bekväma adresser och praktiska paketbox-tjänst gör de shoppingen enkel och prisvärd. Så varför inte ge Lidl en chans och njut av bekväm och överkomlig matshopping i Biskopsgården?

Ofte stillede spørgsmål

Var finns Lidl i Biskopsgården?

Lidl finns på Vårväderstorget och Sommarvädersgatan. För att hitta din närmaste Lidl-butik i Biskopsgården kan du kolla adresserna på Vårväderstorget och Sommarvädersgatan.

Vad är öppettiderna för Lidl i Biskopsgården?

Lidl i Biskopsgården har samma öppettider som andra Lidl-butiker i Göteborg. För att få reda på exakta öppettider för Lidl i Biskopsgården kan du besöka deras hemsida eller kontakta dem direkt.

Vilka öppettider har Lidl generellt i Göteborg?

Lidl har vanligtvis öppet mellan klockan 8:00 och 21:00 i Göteborg. Observera att öppettiderna kan variera och det är alltid bäst att kontrollera online eller ringa butiken innan ditt besök för att vara säker.

Vad är en paketbox på Lidl?

En paketbox på Lidl är en bekväm och säker plats där du kan hämta och lämna paket dygnet runt. Paketboxar på Lidl finns oftast i anslutning till butiken och används för att hantera paketleveranser för både privatpersoner och företag.

Finns det paketboxar på Lidl i Biskopsgården?

Tyvärr finns det för tillfället inga paketboxar på Lidl i Biskopsgården. Om du letar efter en plats för att hämta eller lämna paket i Biskopsgården, kan du kontakta andra post- eller logistikföretag som erbjuder den här tjänsten i området.

Har Lidl i Biskopsgården samma öppettider på helger?

Ja, Lidl i Biskopsgården har oftast samma öppettider på helger som på vardagar. Det kan dock finnas undantag under högtider eller speciella tillfällen, så det är alltid bäst att dubbelkolla öppettiderna på Lidl:s hemsida eller genom att ringa butiken.

Kan jag handla online från Lidl i Biskopsgården?

Tyvärr erbjuder inte Lidl i Biskopsgården för närvarande möjligheten att handla online. För att handla från Lidl, kan du besöka deras fysiska butik på Vårväderstorget eller Sommarvädersgatan i Biskopsgården.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Lidl i Biskopsgården?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Lidl i Biskopsgården. Du kan parkera din bil i närheten av butiken på de tillgängliga parkeringsplatserna. Kom dock ihåg att följa eventuella parkeringsregler och att parkera på reserverade platser om sådana finns.

Vilka betalningsalternativ erbjuder Lidl i Biskopsgården?

Lidl i Biskopsgården accepterar vanligtvis betalning med kontanter och kort som Visa och Mastercard. Vissa butiker kan även acceptera andra betalningsmetoder som Apple Pay eller mobila betalningar, så det kan vara bra att kolla med butiken för att vara säker.

Finns det säsongsbaserade produkter på Lidl i Biskopsgården?

Ja, Lidl i Biskopsgården erbjuder ofta säsongsbaserade produkter beroende på tid på året. Under speciella säsonger, som jul eller påsk, kan du förvänta dig att hitta tematiska produkter eller erbjudanden som passar temat eller årstiden.

Artiklen Lidl i Biskopsgården: Öppettider, Hitta vårväderstorget och sommarvädersgatan, Paketbox har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 36 anmeldelser