Sekelskifteskök ikea

Sekelskifteskök IKEA – Pickyliving

Köksfakta

Funderar du på ett kök i en lantlig stil? Låt dig inspireras av våra härliga lantkök.

Drömmer du om ett sekelskifteskök från IKEA? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att skräddarsy och beställa hem skåpsluckor som passar till IKEA:s köksstommar – perfekt om du önskar

Bildgalleri med köksserier i olika stilar – IKEA

ABBETORP. ABBETORP är luckor och lådfronter som passar vårt utgående kökssystem FAKTUM. Välj bland dörrar, lådfronter, täcksidor, socklar och gångjärn.

I våra köksserier finns något för alla – oavsett om du vill ha ett svart kök med modern design eller ett grått, lantligt kök. Alla våra luckor har hela 25 års garanti och är testade för att kunna tåla en tuff vardag. Lär känna våra köksserier i en mix av köksinspiration och produktinformation.

Lantkök i stan – IKEA

Bildgalleri med köksidéer. Låt dig inspireras av kök i olika storlekar, former och stilar. Fundera igenom vad du gillar och hur du vill ha ditt drömkök …

Här är ett kök i traditionell stil, men med moderna funktioner. Vitrinskåp är snygga och ger massor av förvaring, medan små detaljer – som djupa diskhoar och knoppar – bidrar till att fullända ett hemtrevligt uttryck.

inspireras av IKEA lantliga kök

Lantliga kök – inspireras av IKEA lantliga kök – IKEA

Nytt kök till 0% ränta*. Dela upp betalningen utan ränta och avgifter i upp till 48 månader. ​*Under kampanjperioden 20/2 – 30/4 2023 är den effektiva …

Funderar du på ett kök i en lantlig stil? Låt dig inspireras av våra härliga lantkök.

ABBETORP köksluckor till FAKTUM kök – IKEA

Utforska vårt breda sortiment av köksluckor, skåpluckor och utbytbara luckor som designats för att hjälpa dig att skapa ditt drömkök.

ABBETORP är luckor och lådfronter som passar vårt utgående kökssystem FAKTUM. Välj mellan tre serier – LILLBYN, APLARED och ABBETORP.

Bildgalleri med köksidéer – IKEA

Sök bland våra idéer för köket – kanske hittar du den du alltid har drömt om. Fundera igenom vad du gillar och hur du vill ha ditt drömkök. Vi hjälper dig genom hela köksresan, från idé till färdig lösning.

Platsbyggt kök med IKEA stommar

Platsbyggt kök med IKEA stommar – IKEA

Du kan enkelt skapa ett platsbyggt IKEA kök, med våra METOD stommar. Komplettera med täcksidor eller dekorlister mellan stommarna och kombinera med valfri kökslucka – välj mellan många olika stilar.

Hitta det perfekta köket för dig – IKEA

Utforska alla våra köksidéer och skapa drömköket som passar ditt utrymme, din stil och din budget. Hitta och planera det perfekta IKEA köket redan idag!

Köksluckor & skåpluckor för alla köksstilar – IKEA

Köksluckor & skåpluckor för alla köksstilar – IKEA

Genom att byta köksluckor fixar du enkelt ny stil i köket. I vårt sortiment av skåpluckor finns såväl klassiska luckor i trä, som varianter i rostfritt stål.

Traditionellt och modernt kök med blå luckor – AXSTAD

Traditionellt och modernt kök med blå luckor – AXSTAD – IKEA

Med AXSTAD köksluckor får du ett blått kök som kan användas för att skapa både ett modernt och traditionellt kökuttryck. De blåa AXSTAD luckorna har en slät matt yta, mjuka linjer och infälld spegel, som bidrar till den tidlösa stilen. Med AXSTAD kan du skapa ett kök i shakerstil.

Keywords: sekelskifteskök ikea, ikea kök sekelskifte