Sprayflaska ikea

TOMAT Duschflaska, vit, 35 cl – IKEA

TOMAT Duschflaska, vit – IKEA

När du är redo att ta trädgårdsarbetet till nästa nivå väljer du en sprayflaska eller vattenkanna och vita krukor som matchar. rullvagn är robusta nog för …

TOMAT Duschflaska, vit. Du kan justera vattenstrålen från hård till mjuk dusch.

PEPPRIG Duschflaska, 55 cl – IKEA

Växter behöver vatten. Och en vattenkanna är mycket mer praktisk och ger mindre stänk än om du vattnar med en tillbringare eller en kopp. En sprayflaska för …

PEPPRIG Duschflaska, 55 cl Oavsett om du ska ge dina växter en dusch, putsa fönster, stryka eller rengöra en smutsig diskbänk är den här sprayflaskan till stor hjälp. Justera strålen efter behov och lås den när du är klar. Praktisk storlek gör den enkel att greppa och tar inte mycket plats.

SESAMFRÖN Blomspruta, klarglas, 25 cl – IKEA

SESAMFRÖN Blomspruta, klarglas, 25 cl Bjud hem SESAMFRÖN och charmas av de mjuka traditionella formerna. Taktila prickar ger blomsprutan en elegant yta som förstärker det romantiska uttrycket – speciellt tillsammans med dina favoritväxter. Duscha dina älskade växter med lite extra fukt.

BORSTAD Duschflaska – IKEA

BORSTAD Duschflaska.

GRADVIS Blomspruta, klarglas/guldfärgad, 15 cl – IKEA

GRADVIS Blomspruta, klarglas/guldfärgad, 15 cl Glas med glansiga detaljer, rund form och vackra räfflor – blomsprutan GRADVIS ger hemmet en mjukare känsla. Duscha favoritväxterna och förvara den sedan framme, nära tillhands och som ett vackert föremål. Duscha dina älskade växter med lite extra fukt.

TOMAT Duschflaska, ljusgrön, 35 cl – IKEA

TOMAT Duschflaska, ljusgrön, 35 cl Ge dina älskade växter en dusch och lite extra fukt. Du kan justera strålen så den passar behoven. Använd den mjuka duschen för dina fröplantor eller den hårdare för att spreja bort damm och smuts. Du kan justera vattenstrålen från hård till mjuk dusch.

Du behöver inte en trädgård för att odla massor av växter – IKEA

Har du ingen uteplats? Inga problem. Var kreativ med dina trädgårdskunskaper och använd allt du har runt om i huset. Du kan även odla växter inomhus i en muffinsform på RISATORP . Den här rullvagn är perfekt för extra förvaring där du behöver den mest, från köket till badrummet eller till och med vardagsrummet för tidningar och filtar. Du kan enkelt flytta runt den i huset var du vill, eftersom de fyra hjulen rör sig fritt åt alla håll. När du är redo att ta trädgårdsarbetet till nästa nivå väljer du en sprayflaska eller vattenkanna och vita krukor som matchar. rullvagn är robusta nog för att passa de flesta av dina små växter.

Vattenkannor – IKEA

Vattenkannor – IKEA

Oavsett om du blötlägger dina groddar eller sprayar dina suckulenter kommer du att hitta rätt vattenkanna här. Vi har allt du behöver för att hålla törstiga växter lyckliga, från sprayflaskor för lätt fuktning, till metallvattenkannor som lånar ut sina deco-krafter till ditt rum.

ÖRTFYLLD Olje-/vinägerset 3 delar, glas, rostfritt stål – IKEA

ÖRTFYLLD Olje-/vinägerset 3 delar, glas, rostfritt stål.

Keywords: sprayflaska ikea