Svart byrå ikea

KOPPANG Byrå med 3 lådor, svartbrun, 90×83 cm – IKEA

Bred och låg? Hög och smal? Med många små lådor eller några stora? I trä, plast eller metall? Våra byråar erbjuder dig praktisk förvaring och en snygg möbel, …

KOPPANG Byrå med 3 lådor, svartbrun, 90×83 cm En enkel och praktisk byrå som du kan ha överallt i hemmet, i sovrummet eller var du än placerar den. Här finns plats för både dina favoritplagg och extra sängkläder. Psst – fäst i väggen.

Byråar & hurtsar – IKEA

Byråar & hurtsar – IKEA

Byråar & hurtsar

Byråer för alla rum – smarta förvaringsmöjligheter – IKEA

Byråer för alla rum – smarta förvaringsmöjligheter – IKEA

Organisera ditt hem med smarta byråer från IKEA till låga priser. Vi har ett brett utbud med två till åtta lådor, inbyggda speglar och annat, i många olika stilar och färger. Våra byråer finns i en mängd olika stilar och kan anpassas för många olika ställen i hemmet.

KULLEN Byrå med 6 lådor, svartbrun, 140×72 cm – IKEA

KULLEN Byrå med 6 lådor, svartbrun, 140×72 cm En enkel byrå med ett stilrent utseende som du kan ha överallt i hemmet, i sovrummet eller var du än placerar den. Här finns plats för både dina favoritplagg och extra sängkläder. Psst – fäst i väggen.

KULLEN Byrå med 5 lådor, svartbrun, 70×112 cm – IKEA

KULLEN Byrå med 5 lådor, svartbrun, 70×112 cm En enkel byrå med ett stilrent utseende som du kan ha överallt i hemmet, i sovrummet eller var du än placerar den. Här finns plats för både dina favoritplagg och extra sängkläder. Psst – fäst i väggen.

KOPPANG Byrå med 6 lådor, svartbrun, 172×83 cm – IKEA

KOPPANG Byrå med 6 lådor, svartbrun, 172×83 cm En enkel och praktisk byrå som du kan ha överallt i hemmet, i sovrummet eller var du än placerar den. Här finns plats för både dina favoritplagg och extra sängkläder. Psst – fäst i väggen.

KOPPANG Byrå med 5 lådor, svartbrun, 90×114 cm – IKEA

KOPPANG Byrå med 5 lådor, svartbrun, 90×114 cm En enkel och praktisk byrå som du kan ha överallt i hemmet, i sovrummet eller var du än placerar den. Här finns plats för både dina favoritplagg och extra sängkläder. Psst – fäst i väggen.

NORDLI Byrå med 3 lådor, antracit, 80×76 cm – IKEA

NORDLI Byrå med 3 lådor, antracit, 80×76 cm. Den rena moderna stilen passar överallt.

NORDLI Byrå med 6 lådor, antracit, 120×76 cm – IKEA

NORDLI Byrå med 6 lådor, antracit, 120×76 cm. Den rena moderna stilen passar överallt.

Keywords: svart byrå ikea, hög byrå ikea, byrå med spegel ikea, ikea byrå rotting