Torkställning vägg ikea

BOAXEL Torkställning, vit, 80×40 cm – IKEA

BOAXEL Torkställning, vit, 80×40 cm Kan man älska att tvätta? Ja, det blir alla fall enklare och roligare med torkställningen och det vägghängda förvaringssystemet BOAXEL. Kombinera som du vill och skapa en lösning som passar dina behov.

Torkställningar som gör jobbet lättare – IKEA

Torkställningar som gör jobbet lättare – IKEA

Kolla in vårt utbud av torkställningar som kan hjälpa dig att göra tvättjobbet lite enklare. Våra torkställningar är enkla att fälla ihop och förvara när du inte behöver dem, och lika lätta att ta fram när det är dags för torkning igen. Flera av dem kan användas både inomhus och utomhus.

BOAXEL Torkställning, vit, 60×40 cm – IKEA

BOAXEL Torkställning, vit, 60×40 cm Kan man älska att tvätta? Ja, det blir alla fall enklare och roligare med torkställningen och det vägghängda förvaringssystemet BOAXEL. Kombinera som du vill och skapa en lösning som passar dina behov.

Gör tvättjobbet lättare – IKEA

IKEA badrumsinspiration. Gör tvättjobbet lättare. Fixa en stilren tvättlösning i badrummet med ALGOT stänger och hyllor som ger dig en torkhörna och fällbara ställningar för kläder och annat.

BOAXEL Tvättkombination, vit/metall, 82x40x201 cm – IKEA

BOAXEL Tvättkombination, vit/metall, 82x40x201 cm Det vägghängda förvaringssystemet BOAXEL gör tvätten enklare – och lite roligare. Du kan snabbt och lätt skapa en personlig lösning för allt från tvättmedel och smutstvätt till ren tvätt som behöver torka.

MULIG Torkställning 3 plan, inom-/utomhus, vit – IKEA

MULIG Torkställning 3 plan, inom-/utomhus, vit. Kan användas både inomhus och utomhus. Perfekt för sänglinne och stora handdukar eftersom torkställningen är extra bred.

MULIG Torkställning, inom-/utomhus, vit – IKEA

MULIG Torkställning, inom-/utomhus, vit. Kan användas både inomhus och utomhus. Två utfällbara vingar ger plats åt mer tvätt.

BORSTAD Torkställning, 64x40x105 cm – IKEA

BORSTAD Torkställning – IKEA

BORSTAD Torkställning. Som hämtat från en skandinavisk sommarstuga – ett torkställ av obehandlat trä som bara blir vackrare med åren. Och eftersom ribborna är tjocka blir vecken inte lika tydliga när kläderna har torkat.

JÄLL Torkställning, inom-/utomhus, vit – IKEA

JÄLL Torkställning, inom-/utomhus, vit. Du behöver inte mycket utrymme för att ta hand om dina kläder. Den här torkställningen kan fällas ihop när den inte används.

Keywords: torkställning vägg ikea, ikea torkställning vägg